Zivver

De Witte Raaf gebruikt Zivver voor het veilig digitaal versturen van privacygevoelige informatie

 

Zivver - secure e-mailHoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Hebt u een e-mail ontvangen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een sms-code of een toegangscode invoeren (zie hieronder).
In deze zivver instructiefilmpjes ziet u hoe iemand een Zivver-bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. De afzender heeft aan u een toegangscode doorgegeven. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken.

Meer over Zivver

Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht.  Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht?

Neem dan contact op De Witte Raaf Bedrijfsgezondheidszorg via: info@witte-raaf.nl of 079 362 34 38